07/11/2016

Σε Α΄ προβολή η περιπέτεια «Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω» και η απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας δράσης «Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω» και την απολαυστική μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε», από την Πέμπτη 10, έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.  



«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» (μεταγλωτ.)
(The Secret Life of Pets)

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Yarrow Cheney, Chris Renaud
Σενάριο: Cinco Paul, Ken Daurio, Simon Rich, Brian Lynch

Η ζωή του Max - το αγαπημένο κατοικίδιο σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν - θα ανατραπεί, όταν η ιδιοκτήτριά του θα φέρει στο σπίτι νέο συγκάτοικο, τον Duke, ένα αδέσποτο και τσαπατσούλικο σκύλο.




«Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω» - Α΄ προβολής

(Jack Reacher: Never Go Back)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Edward Zwick
Σενάριο: Richard Wenk, Edward Zwick, Marshall Herskovitz
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge

Ο Τζακ Ρίτσερ (Tom Cruise) επιστρέφει με την ιδιότυπη αίσθηση δικαιοσύνης που έχει, στην πολυαναμενόμενη ταινία JACK REACHER: ΠΟΤΕ ΜΗ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ. Η ταγματάρχης Σούζαν Τέρνερ (Κόμπι Σμούλντερς) είναι η επικεφαλής Ταγματάρχης της παλιάς ερευνητικής μονάδας του Ρίτσερ. Συλλαμβάνεται για εσχάτη προδοσία και, γνωρίζοντας πως είναι αθώα, ο Ρίτσερ πρέπει να τη βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή και να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από μια τεράστια κυβερνητική συνωμοσία, προκειμένου να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να σώσουν τη ζωή τους. Ενώ οι δραπέτες καταδιώκονται, ο Ρίτσερ αποκαλύπτει ένα μυστικό από το παρελθόν του, που ενδεχομένως να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα JACK REACHER: ΠΟΤΕ ΜΗ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ, το 18ο του Λι Τσάιλντ, από τη σειρά best-sellers Jack Reacher, που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 100 εκατομμύρια βιβλία διεθνώς.



Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!