03/08/2016

Έκκληση του Δήμου Μαρκοπούλου προς τους πολίτες, για επίσημη ενημέρωσή του, σχετικά με κρούσματα με φόλες

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες για κρούσματα με φόλες στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα, λέγεται ότι στην περιοχή Πανόραμα, ο αριθμός ανέρχεται σε τριάντα (30) ζώα, αδέσποτα και δεσποζόμενα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός, ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία, ούτε κοινοποίηση εγγράφου, στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας. Επιπλέον, ενώ η αρμόδια Δημοτική Σύμβουλος για τα αδέσποτα ζώα, κα Μπίλυ Δρίτσα, δέχεται καθημερινά αρκετά τηλεφωνήματα σχετικά με τα αδέσποτα, δεν έχει λάβει κανένα σχετικά με τις φόλες. Η μόνη σχετική ενημέρωση που είχε, ήταν η αποστολή δύο φωτογραφιών, διά ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, αφού μπορεί να κινδυνέψουν και ανθρώπινες ζωές, παρακαλούμε θερμά τους πολίτες, οι οποίοι γίνονται μάρτυρες περιστατικών με φόλες, όπως προχωρούν στην ενημέρωση του Δήμου Μαρκοπούλου, με επίσημα στοιχεία και έγγραφα, καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα ή ακόμη και με αποτελέσματα νεκροψίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρμόδια Δημοτική Σύμβουλο, κα Μπίλυ Δρίτσα, στο τηλ: 6986 99 01 67.