13/07/2016

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», σας ενημερώνουν ότι πλησιάζει στη λήξη της και η Β’ περίοδος των καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά στον Δήμο Μαρκοπούλου και από την Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016, ξεκινά το Γ’ και τελευταίο δεκαήμερο. 

Τα παιδιά που έχουν λάβει μέρος στις δύο πρώτες περιόδους, γέμισαν δημιουργικά τα πρωινά τους, συμμετέχοντας σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ενόργανη γυμναστική, μπάσκετ, ρυθμική, ποδόσφαιρο, μπάντμινγκτον, βόλεϊ, παραδοσιακοί χοροί, στίβο, χάντμπολ, εικαστικά, μουσική, μαθήματα Α’ βοηθειών και θέατρο σκιών, πάντα υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών.

Γυμνάστηκαν, έπαιξαν, δημιούργησαν, έμαθαν, συνεργάστηκαν, έκαναν καινούριους φίλους και ψυχαγωγήθηκαν! 

Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά τους να λάβουν μέρος στην Γ’ περίοδο, πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, καθημερινά, 8:00π.μ. έως 3:00μ.μ., στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ». Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο τηλ. 22990-20197.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, δηλαδή με έτος γέννησης από το 2001 έως και το 2010.

Οι ώρες ενασχόλησης των παιδιών, είναι 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ., καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ο τόπος της υλοποίησης του Προγράμματος, είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου). Η Γ’ περίοδος θα διαρκέσει από 18 έως 29 Ιουλίου 2016.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται μόλις στα πέντε (5) Ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα (50) Ευρώ συνολικά και για τις δέκα (10) ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται δεκατιανό για τα παιδιά (χυμός και κρουασάν), ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης καπέλο και T-shirt για όλους τους συμμετέχοντες. Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο στα αδέλφια.

Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής και παιδιών μόνιμων κατοίκων.

Κάθε παιδί, έχει δικαίωμα να λάβει μέρος, σε ΜΙΑ (1) και μόνη περίοδο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από Παιδίατρο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες από 70 αιτήσεις, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στις 3:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.