14/06/2016

Συμμετοχή των τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης, του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στην πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.STARGYM FESTIVAL»

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών, απέσπασε η συμμετοχή του τμήματος Ρυθμικής και του τμήματος Ενόργανης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, στην πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.STARGYM FESTIVAL», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ», την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια.

Χρησιμοποιώντας κορδέλες και μπάλες, η ομάδα του τμήματος Ρυθμικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», με υπεύθυνη προπονήτρια την κα Ζωή Πρεκατέ, μάγεψε το κοινό, με τον «Χορό των Μοϊκανών», διάρκειας 3:20 λεπτών. Στην ομάδα συμμετείχαν δεκατρία (13) κορίτσια, ηλικίας 7 – 12 ετών.

Με εντυπωσιακά άλματα και φιγούρες στον αέρα, η ομάδα του τμήματος Ενόργανης, απαρτιζόμενη από 31 παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, με υπεύθυνο προπονητή τον κο Άκη Κουτζά, προσέφερε ένα πλούσιο θέαμα στο κοινό, διάρκειας 6:30 λεπτών. Κορύφωση της αξιέπαινης δουλειάς που γίνεται στα τμήματα, είναι η προγραμματισμένη – για δεύτερη συνεχή χρονιά – συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, στο ανοιχτό αρχαίο θέατρο της πόλης Nessebar της Βουλγαρίας. Μία συμμετοχή που έχει ενθουσιάσει τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, αφού σε αυτή την εκδήλωση ενώνονται διαφορετικές κουλτούρες, που τις ενώνει ωστόσο η κοινή αγάπη για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό!

Για μία ακόμη φορά, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν θερμά τα παιδιά και τους προπονητές τους, για την άψογη παρουσία και συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, που αποτελεί συνέχεια της εκπροσώπησης του Δήμου μας σε αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την αξιόλογη παρουσία μας και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες τόσο για την προσπάθεια, όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.