24/05/2016

Το καταιγιστικό «X-Men: Απόκαλιψ» και η αληθινή ιστορία μιας μαθηματικής ιδιοφυΐας στην ταινία «Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο», έρχονται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει το καταιγιστικό «X-Men: Απόκαλιψ» και την αληθινή ιστορία μιας μαθηματικής ιδιοφυΐας, στην ταινία «Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο», από την Πέμπτη 26 Μαϊου, έως και την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016.

«X-Men: Απόκαλιψ»
X-Men: Apocalypse

Προβολή: 6.45 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Νίκολας Χουλτ, Ρόουζ Μπερν, Ολίβια Μαν, Έβαν Πίτερς, Κόντι Σμιτ-Μακφί, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Λούκας Τιλ, Τζος Χέλμαν, Λάνα Κόντορ, Μπεν Χάρντι

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men, για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.









«Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο»
The Man Who Knew Infinity

Προβολή: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπράουν
Ηθοποιοί: Ντεβ Πατέλ, Τζέρεμι Άιρονς, Στίβεν Φράι, Τόμπι Τζόουνς, Τζέρεμι Νόρθαμ

Το 1913 στην Ινδία, ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος με τρομακτική ευφυΐα, αποφασίζει να εμπιστευτεί το πάθος του για τα μαθηματικά και να στείλει ένα γράμμα στον Τζ. Χ. Χάρντι, έναν επιφανή καθηγητή μαθηματικών του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ. Το όνομά του ήταν Σρινιβάσα Ραμανουτζάν και έμελλε να γίνει ο αυτοδίδακτος «πρίγκιπας της μαθηματικής διαίσθησης», ο άνθρωπος που θα αναστάτωνε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η ταινία καταγράφει την επαναστατική επιρροή μιας ακατέργαστης ιδιοφυΐας, που έφερε την επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις της άκαμπτης ακαδημαϊκής κοινότητας και αφήνοντας πίσω μια μυθική κληρονομιά, τα μυστικά της οποίας οι επιστήμονες πάσχιζαν να αποκρυπτογραφήσουν για τον επόμενο αιώνα…




Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές!