31/05/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, προς την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 70932
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 31/5/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς:
1) Υπεύθυνη Πολιτιστικής Διαχείρισης, Γραφείο Διασύνδεσης Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.)
κα Έλενα Καρύμπακα
τηλ. 210 3897159
Πατησίων 42,
Τ.Κ. 10682 Αθήνα

2) Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Εικαστικών Τεχνών Α.Σ.Κ.Τ.,
κο Γιάννη Κονταράτο

3) Φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών (Μ.Ε.Τ.),
κα Μαίρη Θηβαίου.





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά, για την ανταπόκριση και εξαιρετική συνεργασία, στα πλαίσια της προετοιμασίας και συνδιοργάνωσης της άκρως επιτυχημένης Ομαδικής Έκθεσης με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 Απριλίου – 30 Μαΐου 2016, στο χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η ανάδειξη σημείων του Δήμου μας, στα πλαίσια της εργασίας των φοιτητών της Σχολής. Τα έργα, που θαύμασαν από κοντά εκατοντάδες συμπολίτες μας, παρουσίασαν ιδιαίτερη ποικιλία μέσων και τεχνικών, δείχνοντας την ελευθερία και τον πειραματισμό των νέων δημιουργών. Δόθηκε επίσης η μοναδική ευκαιρία σε μαθητές Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρκοπούλου, μέσω των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που διοργανώθηκαν, να γίνουν και εκείνοι, ερευνητές και δημιουργοί.

Θα θέλαμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια μας, σε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Έκθεσης και ιδιαίτερα στους συμμετέχοντες φοιτητές, που με τη δουλειά, την έρευνα και τα έργα που παρουσίασαν στην πόλη μας, ανανέωσαν σημαντικά τη βαθιά πίστη που τρέφουμε για τη νεολαία μας και την στέρεη ελπίδα, που αποτελούν για το μέλλον της χώρας μας.

Προσδοκούμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον, για την προώθηση τόσο του μοναδικού έργου που επιτελεί η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, όσο και της εξοικείωσης του κοινού, με την ίδια την Τέχνη, ως φορέα ιδεών και μέσο έκφρασης!




Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας


Μαρία Κιμπιζή