20/05/2016

Ευγενής άμιλλα στο 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, του Δήμου Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το 4ο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης του Δήμου Μαρκοπούλου, το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Στη φετινή συνδιοργάνωση του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής  των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, συμμετείχαν οι μαθήτριες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΤΙΓΡΕΙΣ (The Nine Tigers)», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ (The Lions)», το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου με την ομάδα «ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΟΥΖΙΤΣΕΣ» και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με την ομάδα «ΠΑΝΟΡΜΟΣ».

Στέφθηκαν όλες τους νικήτριες, αφού η χαρά της συμμετοχής, το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα, που επέδειξαν οι μικρές αθλήτριες, μας συγκίνησαν όλους, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους, μοναδικά μαθήματα ήθους, αλλά και πάθους για τη ζωή, που συχνά παραβλέπουμε, λόγω της αφόρητης πίεσης της καθημερινότητας!

Όλα τα Σχολεία έλαβαν τιμητική πλακέτα και σε όλες τις μαθήτριες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα, με την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία των παιχτών της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, κ. κ. Κώστα Στιβαχτή (Ο.Σ.Φ.Π.), Γιώργου Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου) και του Γιάννη Ρουμελιωτάκη (Α. Ο. Κηφισιάς). Στις απονομές συμμετείχαν: η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Ορφανός, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλος Ζωή Γιαννάκη, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και Δημοτική Σύμβουλος Μπίλυ Δρίτσα, το Μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Σοφία Μουλά – Κώστα.

Ευχαριστούμε την Παιδίατρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Γαρουφαλιά Κυρούση, που ανέλαβε την ιατρική κάλυψη των αγώνων και τους διαιτητές των αγώνων Άγγελο Γκλιάτη και Σπύρο Σαμόλη. Ευχαριστούμε επίσης για την άψογη συνεργασία, τον πρόεδρο του Α.Ο.Μ. και Περιφερειακό Σύμβουλο κ Πάρη Ευαγγελίου, καθώς και τα μέλη του Δ. Σ., οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

Το νερό ήταν για μια ακόμη φορά, προσφορά από την κάβα «ΚΑΒΕΙΡΟΣ».

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ., στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι για πρώτη φορά στον Δήμο Μαρκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί  στις 4 και 5 Ιουνίου 2016, ο Αγώνας Τελικής Φάσης Τραμπολίνο Δ΄ κατηγορίας, Παμπαίδων και Παγκορασίδων, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου.