18/04/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟY ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 19/4/2016, από τις 13:30 έως την λήξη της πρωινής βάρδιας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


                                                                                                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, 18/04/2016
                                                     

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Από τις 13.30  έως την λήξη της πρωινής βάρδιας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας να συμμετέχουν μαζικά στη Πανελλαδική Στάση Εργασίας που έχει αποφασιστεί για αύριο, ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, από τις 13.30 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.

Σκοπός της κινητοποίησης είναι αφενός η αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης που επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με τους δανειστές, με την «αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση» και αφετέρου η απάντηση στην αδιαφορία και τον εμπαιγμό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια σειρά σημαντικών προβλημάτων που έχει επανειλημμένα δεσμευτεί πώς θα επιλύσει.

Τελευταία φορά τη δέσμευση αυτή είχε αναλάβει ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας, μετά από την Παράσταση Διαμαρτυρίας που είχαν πραγματοποιήσει οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, στις 31 Μαρτίου 2016. Μέχρι και σήμερα ωστόσο καμία πρωτοβουλία δεν έχει αναληφθεί προκειμένου να επιλυθούν κάποια από τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και δεν έχουν απαραίτητα οικονομική επιβάρυνση.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ωστόσο διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλο την πολιτικής του εμπαιγμού και της εξαπάτησης. Ζητούν άμεσα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης απέναντι τους. Διαφορετικά, οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 , καθώς επίσης και να βρίσκονται σε καθημερινή αγωνιστική επαγρύπνηση.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                                     ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ