19/04/2016

Η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ροβινσώνας Κρούσος» και το καθηλωτικό «Criminal», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη μεταγλωττισμένη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ροβινσώνας Κρούσος» και το καθηλωτικό  «Criminal», από την Πέμπτη 21, έως και την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016.




«Ροβινσώνας Κρούσος» (μεταγλωττισμένη)

Robinson Crusoe

Προβολή: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων, για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία, μας δείχνει το πως ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε, χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας, που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!





«Criminal»

Προβολή: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ariel Vromen
Σενάριο: Douglas Cook, David Weisberg
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gal Gadot

Αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, ένας αδίστακτος δολοφόνος υποβάλλεται σε ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του πειράματος, οι αναμνήσεις και δεξιότητες ενός ικανότατου πράκτορα της CIA, θα μεταφυτευτούν στον δολοφόνο, έτσι ώστε εκείνος να ολοκληρώσει το έργο του πράκτορα και να σταματήσει τα σχέδια άλλων εγκληματιών. Το πειραματόζωο, όμως, έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA είναι στο μυαλό ενός εγκληματία…



Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!



ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές!