28/04/2016

Παιδιά και Γονείς, από τα Τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, παρευρέθησαν στην Τελετή Παράδοσης, της Ολυμπιακής Φλόγας!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

H Ελλάδα αποχαιρέτησε την Ολυμπιακή Φλόγα, σε μία λαμπρή Τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και 30.000 θεατών, με υπερηφάνεια και συγκίνηση. Η  Φλόγα συνεχίζει πλέον το ταξίδι της για το Ρίο ντε Τζανέιρο και την Τελετή Έναρξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, στις 5 Αυγούστου.

Την Ολυμπιακή Φλόγα, παρέδωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «ΡΙΟ 2016», Κάρλος Νούζμαν. Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η Λαμπαδηδρομία που κράτησε επτά ημέρες, με την παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Κωπηλασίας, Κατερίνα Νικολαϊδου, να είναι η τελευταία δρομέας και να ανάβει τον Βωμό εντός του Σταδίου.

Σε αυτή την λαμπρή εκδήλωση, παρευρέθησαν παιδιά και γονείς, από τα Τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», με πρωτοβουλία του Προέδρου, Νίκου Ορφανού και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρίας Κιμπιζή.

Για την μεταφορά των συμπολιτών μας, διατέθηκαν τρία πούλμαν, με συνοδούς Καθηγητές και Υπεύθυνους του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» και με Γενικό Συντονιστή, τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου, Διδάκτορα Αθλητικών Επιστημών και μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Κώστα Πανταζή.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε, να ζήσουν από κοντά, μια ιδιαίτερη εμπειρία ζωής!