11/04/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς Σύλλογο Κρητών Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 4937
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 6/4/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς: Σύλλογο Κρητών Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη

Υπόψη Προέδρου,
κ. Ερωφίλης Κυργιαλάνη και μελών Διοικητικού Συμβουλίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αγαπητές κυρίες,

Αγαπητοί κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την προσφορά τροφίμων που πραγματοποιήσατε την Δευτέρα, 4/4/2016, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, ενισχύοντας έτσι τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας μεταφέρουμε ακόμη τα συγχαρητήριά μας για την εξαιρετική παράσταση «ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», που είχα την χαρά να παρακολουθήσω την Κυριακή 3/4/2016, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις». Ο κόσμος απόλαυσε την αφήγηση παραδοσιακών μύθων της Κρήτης, μέσα από την τέχνη της αφήγησης και του θεάτρου Σκιών, με μουσική συνοδεία λαούτου, γνωρίζοντας στους νεότερους τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Από το κάλεσμα συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αποδείξατε έμπρακτα πως ο Πολιτισμός και η Κοινωνική Αλληλεγγύη, είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Από την ημέρα των εγκαινίων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τον Δεκέμβριο 2011, έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια σε τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, σε περισσότερους από χίλιους (1.000) συμπολίτες μας, που αποδεδειγμένα, κατόπιν αιτήσεως και προσκόμισης δικαιολογητικών, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες της καθημερινότητας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος μας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσφορές ιδιωτών, εταιρειών και φορέων, για αυτό και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας. Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όσους συμμετείχαν στην συλλογή τροφίμων.

Σας ευχόμαστε Υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή