26/04/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 6238
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 26/4/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς: 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου

Υπόψη:
1) Διευθυντή,
κου Σπύρου Παζαρόπουλου

2) Συλλόγου Διδασκόντων

3) Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δ.Ε.Π.,
κα Ζωή Γιαννάκη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Κυρίες και Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, τις ευχαριστίες μας, για την προσφορά τροφίμων που πραγματοποιήσατε, εν όψει του Πάσχα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Εκπαιδευτικούς της σας Σχολικής Μονάδας, στην πρωτοβουλία τους, να προτρέψουν τους μαθητές να προσφέρουν, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και φυσικά, στους μαθητές και τους γονείς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η ιδέα σας να προσφέρετε ανά τάξη ένα είδος τροφίμων, ήταν εξαιρετική, γεμίζοντας έτσι το πακέτο «αγάπης» προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, με όλα τα απαραίτητα είδη: Η Α’ τάξη προσέφερε γάλα εβαπορέ, η Β’ τάξη ζυμαρικά, η Γ’ τάξη όσπρια, η Δ’ τάξη ζάχαρη, η Ε’ τάξη χυμούς ντομάτας και η ΣΤ’ τάξη αλεύρι.

Αποδείξατε έμπρακτα, ότι στο Σχολείο δεν διδάσκεται μόνο Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία, αλλά παραδίδονται και μαθήματα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Σε αυτό το μάθημα λοιπόν, παίρνετε αναμφίβολα όλοι άριστα!

Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, με διακριτικότητα, αλλά και αυστηρά κριτήρια, συνεχίζει να στηρίζει από τον Δεκέμβριο του 2011, τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, προσφέροντας συνολικά βοήθεια, σε περισσότερους από 1.000 συμπολίτες μας. Είναι βέβαιο, ότι χωρίς όλους εσάς, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε.

Σας παρακαλούμε, να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας, τα συγχαρητήριά μας, καθώς και τις ευχές μας για καλή πρόοδο, σε όλους τους μαθητές σας!

Καλή Ανάσταση!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,


η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή