08/03/2016

Άνω του ενός τόνου, τα τρόφιμα που πρόσφερε η δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε», στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου


Η δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε», σε συνεργασία με τη μουσική παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» του Θάνου Μικρούτσικου, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στο θέατρο BADMINTON, απηύθυναν στο κοινό, κάλεσμα προσφοράς τροφίμων αντί εισιτηρίου, για την ενίσχυση του δύσκολου έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στα πλαίσια του κοινωνικού αυτού καλέσματος, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, σε μία - κινηματογραφικής σύλληψης – αφήγηση, που ζωντάνεψε με τις ερμηνείες των Θάνου Mικρούτσικου, Στέλιου Μάινα, Σταύρου Ζαλμά, Ελισάβετ Μουτάφη, Νί-κου Αρβανίτη, Μαριάννας Πολυχρονίδη, Μιχάλη Μαρίνου, Ιωάννη Παπαζήση, Μαρούσκας Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη, και σαράντα ακόμη ηθοποιών, χορευτών, μουσικών επί σκηνής.

Με τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα, άνω του ενός (1) τόνου, τα οποία παραδόθηκαν από την εταιρεία Ελληνική Μεταφορική Containers Α.Ε. χθες Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Μαρκόπουλο!

Την - χωρίς προηγούμενο - ανθρωπιστική αυτή προφορά, κάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, και Κοινωνικής Πολιτικής, κα Μαρία Κιμπιζή, να ευχαριστήσει δημόσια τον Όμιλο ΣΚΑΪ και όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, για την έμπρακτη αγάπη τους και την στήριξή τους προς τους συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου συνεχίζει, αποκλειστικά χάρη στην συγκινητική ανταπόκριση ιδιωτών, εταιρειών και φορέων, χωρίς την παραμικρή κρατική ή άλλη χρηματοδότηση, να στηρίζει σταθερά από τον Δεκέμβριο του 2011, τις οικογένειες που μας χρειάζονται στο πλευρό τους, προσφέροντας συνολικά βοήθεια, σε περισσότερους από 1.000 συμπολίτες μας.

Ευχόμαστε αυτή η πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση!