21/03/2016

Συναυλία της 50μελούς Χορωδίας του Πανεπιστημίου Taylor, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Μαρκόπουλο είναι μια από τις οκτώ (8) ελληνικές πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τη Συναυλία της 50μελούς νεανικής χορωδίας «TaylorUniversity Chorale» (Η.Π.Α.), μαζί με το φωνητικό σύνολο «Taylor Sounds Chamber Ensemble», στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, για τρίτη φορά τη χώρα μας. 

Την εκδήλωση διοργανώνει η «Συντροφιά των Μεσογείων» σε παραγωγή της «Logosmusic», με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.). Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» (Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο). 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια περιήγηση στην ιστορία της χορωδιακής μουσικής, από την Αναγέννηση μέχρι τον 20ο αιώνα και από τα φωνητικά jazz και spirituals, μέχρι τις μουσικές συνθέσεις έργων, βραβευμένων με Όσκαρ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Dr. JoAnn Rediger.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.