21/03/2016

ΙΟΠΟΡ: 2ος Αγώνας Optimist και Laser 4,7 περιφ. Πρωταθλήματος Ν. Ευβοϊκού στο Πόρτο Ράφτη


Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016 διεξήχθη στον κόλπο του Πόρτο Ράφτη ο δεύτερος αγώνας για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ν. Ευβοϊκού για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4,7 που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΙΟΠΟΡ και το ΝΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ και φιλοξενήθηκε στον όμιλό μας.

Συναρπαστική ήταν η εικόνα των 83 αθλητών/αθλητριών στα Optimist και των 36 αθλητών/αθλητριών στα Laser 4,7 που έλαβαν μέρος και συναγωνίστηκαν πραγματοποιώντας συνολικά 6 ιστιοδρομίες.

Στα σκάφη optimist/κορίτσια οι αθλήτριες του ΙΟΠΟΡ Ανδριάνα Χίλιου και Τηνιακού Αδαμαντία κατέλαβαν την 1η και την 3η θέση και στα αγόρια οι αθλητές μας Φελούς Φίλιππος, Αϊγκης Ιωάννης και Λαποκωνσταντάκης Αλέξανδρος την 6η,7η και 8η θέση.

Η ομάδα μας κατέκτησε επίσης σημαντικές θέσεις στους αθλητές κάτω των 11 ετών (U11) με τον Δημήτρη Κανδύλη στην 3η θέση στα αγόρια και την Αναστασία Καμπουρίδη στην 1η θέση στα κορίτσια.

Στα Laser, οι αθλητές του ομίλου μας Δικαίος Κερκουλάς και Μωραΐτης Κωνσταντίνος έλαβαν την 2η και 7η θέση.

Στην τελετή απονομής των βραβείων στους αθλητές που διακρίθηκαν, μας τίμησαν με την παρουσία του μεταξύ άλλων ο κος Γ. Καλούδης εκπροσωπώντας τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, η αντιδήμαρχος κα Μαρία Κιμπιζή, ο αντιπρόεδρος ΕΙΟ κος Α. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της επ. δρ. ΕΙΟ κος Χρ. Κολιαστάσης, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κος Ι. Πολίτης, η δημοτική σύμβουλος κα Ζωή Γιαννάκη, ο πρόεδρος του συνδιοργανωτή ομίλου (Λαυρεωτικής) κος Μ. Χαρατζής, ο πρόεδρος του ΝΟΑΣ κος Παύλος Ρήγος και ο αντ. λιμενικού ταμείου κος Κ. Κακαρνάκης, πολλά στελεχη των ομίλων, ενώ απέστειλαν χαιρετισμό και οι δημ. σύμβουλοι ο πρ. κ. Χ. Δρίτσας και ο κ. Λ. Μπέης.

Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγώνων πρόκρισης οι αθλητές του ΙΟΠΟΡ Δικαίος Κερκουλάς και Ανδριάνα Χίλιου συνεχίζουν να προηγούνται στα Laser και στα Οptimist/κορίτσια, αντίστοιχα.

Επόμενος στόχος της ομάδας μας είναι ο τρίτος και τελευταίος αγώνας πρόκρισης που θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Μαρτίου (συνδιοργανώνεται από το ΝΟΡ ΑΛΚΥΩΝ και το ΝΑΟΜΑ).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.