17/02/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς τον κο Δημήτριο Καμπέρη, για την ευγενική του προσφορά στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 2088
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 17/2/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς: κο Δημήτριο Καμπέρη
33ο χλμ Λεωφ. Πόρτο Ράφτη
Πόρτο Ράφτη

Κοινοποίηση: Διευθύντρια 1ου ΓΕΛ Μαρκοπούλου,
κα Μαρία Γιαχουντή






ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αγαπητέ κ. Καμπέρη,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας προσφορά στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου.
Συγκεκριμένα, όπως ενημερωθήκαμε από την Διευθύντρια του Σχολείου, κα Μαρία Γιαχουντή, χάρη στις δικές σας ενέργειες, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση τεσσάρων (4) ξύλινων πινάκων σε αίθουσες διδασκαλίας του Σχολείου, οι οποίοι μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση στο υπόγειο του Σχολείου. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε ο μετασχηματισμός των αφαιρεθέντων φθαρμένων πινάκων σε ράφια, καθώς επίσης η επισκευή ενός ξύλινου μεγάλου τραπεζιού, με αποτέλεσμα να μοιάζει με καινούριο και να τοποθετηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου.

Για την οικειοθελή και ανιδιοτελή σας αυτή προσφορά, σας αξίζει αναμφίβολα ένα μεγάλο «μπράβο» και τα συγχαρητήρια όλων μας.

Μακάρι η κίνησή σας να βρει άξιους μιμητές, γιατί στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε, χρειάζονται περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας
  
Μαρία Κιμπιζή