25/01/2016

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – 12.00 μ.μ. έως 3.00 μ.μ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ


Η ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και με την εξουσιοδότηση της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. χαρακτηρίζεται ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.), από τις 12.00 έως τη 3.00 το μεσημέρι.

Στόχος, αφενός να ενημερωθούν αναλυτικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κ.λπ. για το τι προβλέπει η πρόταση της συγκυβέρνησης προς τους θεσμοτροϊκανούς με την οποία διαλύεται η Κοινωνική Ασφάλιση, με κύρια χαρακτηριστικά την μετατροπή των συντάξεων σε προνοιακά επιδόματα και την αλλαγή της δομής του ασφαλιστικού συστήματος από Δημόσιο, κοινωνικό, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο σε ιδιωτικοοικονομικό και κεφαλαιοποιητικό, ώστε  να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίδρασή μας και η συμμετοχή στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις.

Για το λόγο αυτό την Πέμπτη 28/01/2016 και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου (αμφιθέατρο),προκειμένου να καθορίσουμε από κοινού την περαιτέρω στάση μας και να ενημερωθούμε για τρέχοντα εργασιακά θέματα, που αφορούν όλους μας. Εννοείται η παρουσία όλων μας τυγχάνει αυτονόητη, αφού με τον τρόπο αυτό καλυπτόμαστε και για κάθε νόμιμη συνέπεια απουσίας(μισθολογική κλπ).

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας μέσω αυτής της κοινοποίησης εκφράζει τη συμπαράσταση και συμπάθεια του στον αγώνα των αγροτών, που αποτελούν ένα σημαντικό και ενεργό κομμάτι του Δήμου μας και μια κοινωνική τάξη που σίγουρα δεν ανήκει στις προνομιούχες.

 Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή και αυτή τη φορά με την μαζική συμμετοχή τους στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016.


Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς,


         Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας


     
ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ                                                       ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ