20/01/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21-1-2016


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
(12.00 μ.μ. έως τέλος πρωινής βάρδιας)



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η αντίδραση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απέναντι στις νέες ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό επιβάλλεται να είναι μαζική, ενωτική και συνολική. Για μιά ακόμη φορά θα πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην προτεινόμενη λαίλαπα μέτρων που το μόνο που εγγυάται είναι την κατακρεούργηση των συντάξεων, την σταδιακή κατάργηση του εφάπαξ, την αύξηση της «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας, την κατάργηση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και την παραχώρηση της αναλογικής-ανταποδοτικής σύνταξης στις Ιδιωτικές Ασφαλιστικές εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να προκηρύξει ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, από τις 12.00 το πρωί μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας. Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Η μαζική και ενωτική αντίδραση και κινητοποίηση των εργαζομένων είναι ο καταλύτης για την ανατροπή των σχεδίων της συγκυβέρνησης και των «θεσμών» για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό μέλλον της γενιάς μας και των γενεών των παιδιών μας !!!


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

  Ο Πρόεδρος 
                                                                                         Ο  Γεν. Γραμματέας


Νίκος Κολιαβασίλης                                                       Σπύρος Φράγκος

-ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ