04/12/2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς την Ορχήστρα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας-Σπάτων "AMBASSADORS"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αρ. Πρωτ.: 20226
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μαρκόπουλο, 4/12/2015
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ


Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη

Προς:
1. κα Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη,
Πρόεδρο Ομοσπονδίας
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδας - Σπάτων.
2. κ. Σπύρο Αλεξανδράτο,
Μαέστρο Ορχήστρας Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας - Σπάτων
«AMBASSADORS».


Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή.

Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία της Ορχήστρας "AMBASSADORS" στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Άρτεμις".
Περισσότεροι από 30 μουσικοί επί σκηνής, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που συνδύασε αρμονικά το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, με διαχρονικές και αγαπημένες μελωδίες και συνθέσεις. 

Αγαπητέ κα Πιτσιγαυδάκη,
Αγαπητέ κ. Αλεξανδράτο,

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, που δώσατε την ευκαιρία στο κοινό του Δήμου μας, να παρακολουθήσει την εξαιρετική συναυλία της Ορχήστρας «Ambassadors», της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας - Σπάτων, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Εισπράξαμε τον ενθουσιασμό και τις άριστες εντυπώσεις για την Ορχήστρα σας, από όσους είχαν τη χαρά να σας παρακολουθήσουν. Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, σε όλα τα μέλη της Ορχήστρας και στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και στους συνεργάτες σας εκτός σκηνής, που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που συνδύασε αρμονικά το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, με διαχρονικές και αγαπημένες μελωδίες και συνθέσεις.

Η υπέροχη μουσική βραδιά, στην οποία ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία το κοινό της πόλης μας, «άνοιξε» την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και παράλληλα αποτέλεσε την αφορμή, για ένα ακόμη κάλεσμα αλληλεγγύης με προσφορά συσκευασμένων τροφίμων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, ως υποστήριξη στους συμπολίτες μας, που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη.

Ευχόμαστε στους «Ambassadors» (πρεσβευτές), να συνεχίσουν το «ταξίδι» τους, πρεσβεύοντας την αγάπη τους για την Μουσική και τον Πολιτισμό!

Ευελπιστούμε σε αντίστοιχη συνεργασία μας και στο άμεσο μέλλον. Σας ευχόμαστε Υγεία και Καλά Χριστούγεννα!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή.

Χαιρετισμός της εκδήλωσης, από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μαρία Κιμπιζή.




Ευχαριστούμε τα μέλη της Ορχήστρας, για το φωτογραφικό υλικό.