15/12/2015

Πανελληνιονίκες Υπερπήδησης Εμποδίων 2015


Κρίτων Ζαφειρόπουλος & Dicaprio, Πανελληνιονίκες Ενηλίκων 2015

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, οι 68οι   Πανελλήνιοι ΑγώνεςΥπερπήδησης Εμποδίων, στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στους αγώνες αναδείχθηκαν οι Πανελληνιονίκες 2015 στις διάφορες κατηγορίες και ο Πανελληνιονίκης Όμιλος από το Ομαδικό Αγώνισμα, ενώ  οι συμμετοχές ζευγών, αθλητών & ίππων, άγγιξαν τις 400.

Πανελληνιονίκης στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.40μ., αναδείχθηκε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον ίππο Dicaprioτου Ιππικού Ομίλου Mega Sports, με 0 βαθμούς ποινής και στους δύο γύρους, στην δεύτερη θέση ο Γρηγόρης Βόγλης & Quelly Briquedalle του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με 1 βαθμό ποινής και στην τρίτη θέση ο Ηλίας Μπαλιούσης & Kek Corsica του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων με 4 βαθμούς ποινής.

Στην Κατηγορία Εφήβων ύψους 1.30μ., Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον ίππο SecretPrince του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Φιλίππων με 0 βαθμούς ποινής και στους δύο γύρους, στη δεύτερη θέση η Ιωάννα – Μαρία Τσόχα & Calido S του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Αττικής με 4 βαθμούς ποινής και στην τρίτη θέση η Νικολίνα Μακαρώνα & Arc De Triumph του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων με 8 βαθμούς ποινής.

Στην Kατηγορία Αμαζόνων ύψους 1.25 μ., μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα διαβάθμισης μεταξύ πέντε ζευγαριών, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Παράσχη με τον ίππο Carmen Lou του Ιππικού Αθλητικού Ομίλου Φιλίππων με 0 βαθμούς ποινής συνολικά τόσο στους δύο γύρους όσο και στον αγώνα διαβάθμισης και τον καλύτερο χρόνο, στη δεύτερη θέση η Άννα – Μαρία Παπαγεωργίου & For Blondie του Ιππικού Ομίλου βορείων Προαστίων, με 0 βαθμούς στο σύνολο και στην τρίτη θέση η Ειρήνη Σπανού & Vigaro του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, επίσης με 0 βαθμούς στο σύνολο.

Στην κατηγορία Παίδων, μετά από έναν εξίσου συναρπαστικό αγώνα διαβάθμισης μεταξύ πέντε ζευγαριών, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η Άννα Σοφία Δανάλη με τον ίππο Prelude de la Roque του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων με 0 βαθμούς ποινής τόσο στους δύο γύρους όσο και στον αγώνα διαβάθμισης και τον καλύτερο χρόνο. Στη δεύτερη θέση η Αθηνά Μάνου & Donnar του Ιππικού Ομίλου Ελλάδος, επίσης με συνολικά 0 βαθμούς ποινής και στην τρίτη θέση ο Θεοφανόπουλος Σταύρος & Taquine duVivier του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με 4 βαθμούς στον αγώνα διαβάθμισης.

Πανελληνιονίκης Όμιλος, από το Ομαδικό Αγώνισμα ύψους 1.20 μ. αναδείχθηκε ο Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Φιλίππων, στη δεύτερη θέση ο Ιππικός Όμιλος Mega Sports και στην τρίτη θέση ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα.

Στα άλλα αγωνίσματα, που διεξήχθησαν στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων, νικητές αναδείχθηκαν:

-          Νεολέκτων Ίππων, 6 & 7 ετών, ύψους 1.15 – 1.20 μ.
Κατερίνα Dubodel & Fleur VL, ΙΟΒΟΠ
-          Κατηγορία Β ύψους 1.30 μ.
Drasco Dokic & Andora T, ΙΟΒΟΠ
-          Κατηγορία Γ ύψους 1.20 μ.
Nick Channing Williams & China, ΙΑΟΦ
-          Κατηγορία Δ ύψους 1.15μ.
Κρίτων Ζαφειρόπουλος & Lavimar Des Baumes, IOMS
-          Κατηγορία Ε ύψους 1.10 μ.
Δήμητρα Οικονομίδου & Rowena, ΙΠΟΑ
-          Κατηγορία Η ύψους 1.00 μ.
Μαρία Σαλάμη & Mojito, ΑΚΙΒ


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ