21/10/2015

Αποτελέσματα ΤΕΒΑ – Υποβολή Ενστάσεων


Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κοινωνικός εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ή /και Βασικής Υλικής Συνδρομής ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ωφελουμένων.
Οι ωφελούμενοι μπορούν με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, να ενημερωθούν αν εγκρίθηκαν ή απορρίφθηκαν. Το σύνολο των αποτελεσμάτων ανακοινώνεται στο γενικό πίνακα ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στο Δημαρχείο  Μαρκοπούλου, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr). Στη συνέχεια, οι πολίτες που απορρίφθηκαν, έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.

Οι κάτοικοι του Δήμου Μαρκοπούλου που απορρίφθηκαν, μπορούν να υποβάλλουν ένσταση, μαζί με όποια δικαιολογητικά κριθούν απαραίτητα, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 10:00- 13:00, στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας  του Δήμου Μαρκοπούλου (Χρήστου Μεθενίτη 7, 1ος Όροφος), στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταύρου Βασιλική (τηλ 22990 -20174).