22/10/2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΤΟΕ)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                     Αρ. Πρωτ.: 17776
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                      Μαρκόπουλο, 21/10/2015             
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας                Προς: Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών
Μαρίας Κιμπιζή                                                        Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ)
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095                                        Υπόψη: Προέδρου και μελών Δ.Σ.
Fax: 2299085270                                                         της ΟΤΟΕ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αξιότιμες κυρίες,

Αξιότιμοι κύριοι, 

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την χορηγία σας σε Αθλητικό Υλικό για όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου μας, καθώς επίσης και στυλοβατών και φιλέ βόλεϊ, για το Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Μαρκοπούλου.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, στην συνάντηση με τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας, με σκοπό την παράδοση του αθλητικού υλικού που μας προσφέρατε.

Με αφορμή την παραχώρηση των Αθλητικών  Εγκαταστάσεων από τον Δήμο Μαρκοπούλου, κατόπιν αιτήματος της ΟΤΟΕ, για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, σε Μπάσκετ, Βόλεϊ και Τένις, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά εμπράκτως τις ευχαριστίες σας, σε Αθλητικό Υλικό, για να καλύψουμε ανάγκες των Σχολικών Μονάδων Α’βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Σας μεταφέρουμε επίσης τις ευχαριστίες που δεχθήκαμε από τους Διευθυντές και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τη «συνεργασία» μας, προκειμένου να συμβάλουμε στην προαγωγή του Αθλητισμού, ο καθένας από την πλευρά του. Πεποίθησή μας είναι, ότι ο Αθλητισμός συμβάλλει στην προώθηση αξιών, όπως η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η ομαδικότητα, κάτι που πιστεύουμε πως καταφέραμε για φέτος, στα πλαίσια της «συνεργασίας» μας.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας και ιδιαίτερα στον κο Κώστα Γιακουμή, ο οποίος και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΠΟΡ, αποτέλεσε τον «συνδετικό κρίκο».

Ευχόμαστε η κίνησής σας αυτή να βρει μιμητές!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού,
Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας 

Μαρία Κιμπιζή