07/09/2015

Η ξέφρενη κωμωδία «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΝΑΣ», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, στην ξέφρενη κωμωδία «ΜΑΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ… ΕΝΑΣ», μια παράσταση με τρομερούς ρυθμούς  και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή, που κόβουν την ανάσα του θεατή από το γέλιο.

Το έργο «ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ..ΕΝΑΣ», των Ζαν Μιουρι – Μισελ Ντορ, αποτελεί ίσως το καλύτερο έργο των γάλλων συγγραφέων. Είναι μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία, που όπως φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο της, προδιαθέτει τον θεατή να δει μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών. Αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο έργο!

Λίγα λόγια για το έργο:
Βρισκόμαστε στην εποχή του ψυχρού πολέμου. Μια κατάσκοπος που την ανακαλύπτουν, φεύγει από το σπίτι της για να κρυφτεί. Προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν και την εκτελέσουν, αλλάζει ριζικά και γίνεται από γυναίκα… άνδρας.

Ύστερα από είκοσι χρόνια, γυρίζει στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Ο άνδρας της είναι έτοιμος να ξαναπαντρευτεί, το ίδιο και ο γιος της.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
Κάτια Νικολαίδη – Αγγελική Δαλιάνη – Στράτος Λύκος
και ο Γιώργος Ματαράγκας  με τον Πέτρο Ξεκούκη

Συντελεστές:
Μετάφραση -Διασκευή - Μουσική : Γιούρι Στούπελ        
Σκηνοθεσία : Τόνια Σταυροπούλου
Σκηνικά – Κοστούμια: Παναγιώτης Μανίκας
Φωτισμοί: Διονύσης Μανιάτης

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Μη χάσετε αυτή την ευφυέστατη και  ανατρεπτική κωμωδία!