24/09/2015

Συνεχίζουμε να συλλέγουμε πλαστικά καπάκια στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε, ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παράδοση 1.205 κιλών πλαστικών καπακιών στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, από την «καλοκαιρινή συλλογή» που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου και στο Υποκατάστημα του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, χάρη στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας!

Ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αναπηρικό αμαξίδιο, παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, από τον Σύλλογο, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για την πολύμηνη ενεργή συμμετοχή του Δήμου Μαρκοπούλου, στη δράση του Συλλόγου, για συλλογή πλαστικών καπακιών.

Στην συλλογή πλαστικών καπακιών, σημαντικότατη ήταν η συμβολή της αλυσίδας καταστημάτων «Pet City», καθώς προσέφερε πολύ μεγάλο αριθμό καπακιών, γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά, όσους συνέβαλαν σε αυτή την συλλογική κοινωνική δράση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου, συνεχίζει την δυναμική του συμμετοχή στη δράση του Συλλόγου, από τον Αύγουστο 2013, για τη συμπαράσταση στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Το όφελος από την κίνηση συλλογής πλαστικών καπακιών είναι διπλό, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, που τα χρειάζονται και αφετέρου, αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της ανακύκλωσης, με σκοπό να προστατέψουμε το Περιβάλλον μας.

Είναι αυτονόητο πως, η συλλογή πλαστικών καπακιών συνεχίζεται!

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην δράση μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ανακύκλωσης.