17/09/2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση και η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, στον Δήμο Λέσβου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες Τετάρτη πρωί, η Δράση Αλληλεγγύης προς τον Δήμο Λέσβου, με την παραλαβή των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, από εκπροσώπους του Δήμου, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο διάστημα 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ., στο αντίστοιχο κάλεσμα του Δήμου μας, για προσφορά εμφιαλωμένου νερού, γάλακτος εβαπορέ και οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, προκειμένου να ενισχυθεί ο Δήμος Λέσβου, στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά.

Προχθές, Τρίτη 15-9-2015, αποστάλθηκαν στον προορισμό τους πολλές παλέτες εμφιαλωμένου νερού και γάλακτος εβαπορέ. Αγοράστηκαν επιπλέον, δέκα (10) παλέτες εμφιαλωμένου νερού, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον «Κουμπαρά Αλληλεγγύης».

Μια ακόμη δράση ανθρωπιάς του Δήμου μας ολοκληρώθηκε, χαρίζοντας ελπίδα τόσο στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην πανέμορφη Μυτιλήνη, όσο και σε εμάς τους ίδιους, με την εικόνα των γονέων, να φέρνουν τα παιδιά τους την Κυριακή, στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, μιλώντας τους για την αξία της Αλληλεγγύης!

Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο, που μέχρι και νωρίς το απόγευμα, έφερνε ό,τι μπορούσε, με χαμόγελο και ενθουσιασμό, για να προσφέρει και να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στη Λέσβο.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει τον καθένα από εσάς, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, μαζί με τους Δημοτικούς Υπαλλήλους από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και το Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, που εργάστηκαν εθελοντικά, για τη συγκέντρωση των προσφορών!

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του Δήμου Λέσβου και ελπίζουμε σύντομα, η πανέμορφη Μυτιλήνη, να ξαναμπεί στους κανονικούς της, θετικούς ρυθμούς ζωής. Η σκέψη όλων μας, είναι μαζί τους!