06/07/2015

Χρώματα και πολλά χαρούμενα χαμόγελα στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη!


Το πιο θερμό μας χειροκρότημα, απέσπασαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις παιδικές γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, αποτελώντας άλλωστε και τους μοναδικούς πρωταγωνιστές!

Οι παραστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 23/6/2015 και την Τετάρτη, 24/6/2015, με θέμα: «Τα Ήθη και τα Έθιμα των Ελληνικών Νησιών» και «Τα Μελοποιημένα Ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη», ενώ του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πόρτο Ράφτη, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 17/6/2015 και την Πέμπτη, 19/6/2015, με θέμα: «Η Μελωδία της ευτυχίας» και «Οι 4 εποχές», αντίστοιχα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός και η Αντιπρόεδρος κα Μπίλλυ Δρίτσα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Σοφία Κώστα και κα Ζωή Γιαννάκη.

Ο κος Νίκος Ορφανός, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την κάλυψη όλων των αναγκών. Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, φέρνοντας τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας, γεγονός που αποδεικνύει πως γίνεται πραγματικά καλή και φιλότιμη δουλεία. Τέλος, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας και δεσμεύθηκε, ότι με τη νέα σχολική χρονιά, θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο οι παροχές προς τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Σε όλα τα παιδιά και των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών, δόθηκαν ως δώρο φωτογραφικά άλμπουμ, με φωτογραφίες από όλη την σχολική χρονιά, προσφορά του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κου Νίκου Ορφανού, καθώς και οι εκτυπώσεις που χρησίμευσαν στα σκηνικά της παράστασης «Οι 4 εποχές».

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!