03/06/2015

Προσφορά πίνακα ζωγραφικής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου από τον καλλιτέχνη Lorenzo


Η προσφορά ενός πίνακα ζωγραφικής από τον καλλιτέχνη Lorenzo, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, «έπιασε τόπο», αφού με ομόφωνη απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το έργο αυτό «μετατράπηκε» σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση των  συμπολιτών μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Μέσω λαχειοφόρου αγοράς και μετά από κλήρωση, αναδείχθηκε ο τυχερός λαχνός με τον αριθμό 14, δίνοντας την ευκαιρία σε συμπολίτισσα μας, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη για λόγους ευαισθησίας, να παραλάβει με συγκίνηση το «ιδιαίτερο» αυτό έργο, από τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την Τετάρτη 20 Μαϊου 2015.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τον ζωγράφο Lorenzo, για την υψηλή ποιότητα των έργων του, δουλεμένα με κάρβουνο, αλλά και για την ευαισθησία του με τη δωρεά συγκεκριμένου έργου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, το οποίο συνεχίζει και στηρίζει με αμείωτο ρυθμό από την ημέρα των εγκαινίων του,  στις 17 Δεκεμβρίου 2011, οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη.

Την ατομική έκθεση του καλλιτέχνη, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε, με μεγάλη επιτυχία,  τον Μάρτιο του 2014, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια μας, να «συναντηθεί» για μια ακόμη φορά, ο Πολιτισμός με την Αλληλεγγύη.

Ευχόμαστε η κίνηση αυτή, να βρει μιμητές!