18/06/2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ!


Κατέρριψαν ρεκόρ στον αριθμό τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μαρκοπούλου και Ηρακλείου Αττικής, κατά τον μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, την άμεση ανταπόκριση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», οι δυο ομάδες, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο: 219 τεμ. ζυμαρικά, 55 τεμ. γάλα, 35 τεμ. κριθαράκι, 25 τεμ. όσπρια, 25 τεμ. ρύζι, 19 τεμ. χυμό ντομάτας, 16 τεμ. λάδι ενός λίτρου, 14 τεμ. ζάχαρη, 10 τεμ. αλεύρι, 7 τεμ. λάδι δύο λίτρων, 3 τεμ. καφέ, 2 τεμ. πουρέ και από είδη πρώτης ανάγκης: 30 τεμ. απορρυπαντικό ρούχων, 12 τεμ. σαμπουάν, 3 τεμ. χαρτί γενικής χρήσης!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί όλους τους παλαίμαχους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και την πρωτόγνωρη σε όγκο προσφορά τους για αντίστοιχη εκδήλωση, σε είδη πρώτης ανάγκης, για τους συμπολίτες μας που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, όπως επίσης τους διαιτητές, το ιατρικό προσωπικό, τον φωτογράφο κ. Χρήστο Γκίνη, που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, για τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα, τους φίλους του αθλήματος που εμψύχωσαν με την παρουσία τους τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, που ανέλαβαν την παραλαβή των ειδών που συγκεντρώθηκαν και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων, αντίστοιχα.


Πριν την έναρξη του αγώνα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαρία Κιμπιζή εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Ορφανός, απένειμαν αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες στους αθλητές, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα και τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για  το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. 

Η Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου κα Κιμπιζή, συγχαίροντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, δήλωσε: «Η αγάπη σας για τον αθλητισμό αποδεικνύεται από τη συνεχή συμμετοχή και παρουσία σας στους αθλητικούς χώρους, αλλά και από το φιλανθρωπικό σκοπό των Συλλόγων Παλαιμάχων, στους οποίους είστε μέλη. Πετύχατε και τους δυο στόχους της εκδήλωσης: αγωνιστικά στο τερέν και ανθρωπιστικά, με την πέρα από κάθε προσδοκία συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια μας».

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κ. Ορφανός, δεσμεύτηκε για τη συνδιοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων Αθλητισμού και Αλληλεγγύης και στο μέλλον, οι οποίες θα συνεχίζουν να ενισχύουν εξίσου σημαντικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου και παράλληλα, την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου για τον αθλητισμό.