17/06/2015

Πανηγυρική έναρξη των Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ανοίγει δυναμικά η αυλαία των φετινών Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2015, με την μελωδική μουσική της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:00 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, που θα πλημμυρίσει με μουσικές νότες της Φιλαρμονικής του Δήμου μας, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γάσπαρη Μαμμά. 

Για μία ακόμη φορά, η Φιλαρμονική του Δήμου μας, θα μας ταξιδέψει μέσα από ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον θεσμό των Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε όλους, στο καλοκαιρινό ραντεβού της πόλης μας, για λίγες ώρες μουσικής πανδαισίας, μακριά από τα αυτοκίνητα, την κίνηση και το θόρυβο της καθημερινότητας!

Η είσοδος είναι φυσικά, ελεύθερη.