17/06/2015

Μουσική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά και την Φωτεινή Βελεσιώτου, το Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!




Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν το Σάββατο, 20 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ., στην μουσική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά και την Φωτεινή Βελεσιώτου, στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ο Μανώλης Μητσιάς, ένας μεγάλος, διάσημος και διαχρονικά καταξιωμένος λυρικός ερμηνευτής, υπογράφει με την φωνή του ένα ανεξάντλητα σπουδαίο ρεπερτόριο και συνεργασίες, που έχουν την υπογραφή όλων των μεγάλων ποιητών συνθετών του ελληνικού τραγουδιού.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, είναι η σπάνια φωνή, με μνήμες απ’ το παρόν και απ’ το μέλλον, με τη φλόγα του αυθόρμητου και τη στόφα του ρεμπέτικου βιώματος.

Μαζί, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν μουσικά στο προσωπικό τους ρεπερτόριο και σε αγαπημένα μεγάλα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.