17/03/2015

Εκδόθηκε το Γραμμάτιο Παρακατάθεσης των χρημάτων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για τις αποζημιώσεις από τις Απαλλοτριώσειςστο Ρέμα του Ερασίνου!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσει, ότι εκδόθηκε σήμερα το αναγκαίο Γραμμάτιο Παρακατάθεσης χρημάτων, ύψους 20.744.361Ευρώ, όσον αφορά στις αποζημιώσεις των δικαιούχων ιδιοκτητών, από τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα του Ερασίνου!

Ως εκ τούτου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας, η διαδικασία για την παρακατάθεση των αποζημιώσεων, σε πεντακόσιες (500) σχεδόν οικογένειες συμπολιτών μας και ταυτόχρονα δρομολογείται, η κατασκευή του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου για την περιοχή μας, στο Ρέμα του Ερασίνου!

Είναι προφανές, ότι δεν θα είχαμε σήμερα το θετικό αυτό αποτέλεσμα, εάν το τελευταίο τετράμηνο, δεν είχε καταβληθεί τεράστια προσπάθεια από τον Δήμο Μαρκοπούλου, σε όλα τα επίπεδα! 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, αγωνιζόμενος μέχρι τέλους, άσκησε επιτυχώς (όπως αποδείχτηκε) πιέσεις, διαρκώς και με όλους τους πρόσφορους τρόπους και σε κάθε επίπεδο, ώστε να υπάρξει επιτυχής κατάληξη. 

Επί τέσσερις μήνες, βρισκόταν σε συνεχή επαφή και ενημέρωση, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, τόσο με διοικητικά στελέχη, όσο και με πολιτικούς παράγοντες των συναρμόδιων Υπουργείων, διεκδικώντας την αυτονόητη, αλλά εξαιρετικά σημαντική, τόσο για τους συμπολίτες μας, όσο και για τον τόπο μας, κατάληξη. 

Για μια ακόμη φορά, αισθανόμαστε την υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε θερμά τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γ. Σταθάκη, όλους τους Βουλευτές και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, που συνέβαλαν στην διεκπεραίωση της υπόθεσης, περνώντας έτσι το μήνυμα, πως το κλειδί για την επιτυχία, είναι η συνεργασία και η από κοινού διεκδίκηση.

Απόλυτη δέσμευσή μας, είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και να διεκδικούμε το καλύτερο, για τον Δήμο Μαρκοπούλου!