10/03/2015

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.)



















Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 μετά τον αγώνα για την 20η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με αντίπαλο την ομάδα του Ανατόλια ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου. Στο γήπεδο παραβρέθηκαν οι γονείς, οι 500 αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, το διοικητικό συμβούλιο και φυσικά οι προπονητές όλων των τμημάτων προκειμένου να ανταλλάξουνε ευχές για τη νέα χρονιά.




Εκ μέρους του ΑΟ Μαρκοπούλου την πίτα έκοψε ο κ. Στουραϊτης Γιάννης και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητών για τη σεζόν 2013-14. Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βράβευσε το τμήμα των Νεανίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και το τμήμα των Προ-Μίνι μπάσκετ αγοριών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Tουρνουά Προ-Μίνι ΕΣΚΑ και την 1η θέση στο Μεσογειακό Τουρνουά Μίνι αγοριών 2014. Επιπλέον βραβεύτηκαν: οι Κορασίδες του μπάσκετ για την άνοδο τους στη Β’ κατηγορία του Πρωταθλήματος Κορασίδων ΕΣΚΑ και μάλιστα αήττητες, οι αθλητές του Ju Jitsu Αλέξανδρος Κυρίδης με την 2η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu μπήκε στην Εθνική Ομάδα με την οποία θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju Jitsu στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον Σεπτέμβρη και η Αθηνά Μάλλη με την 2η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στα τέλη Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ju Jitsu, στην κατηγορία -15 ετών.

Οι πίτες μοιράστηκαν στα τμήματα, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα συμβολικό δωρό ενώ κ. Στουραϊτης με την σειρά του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν, η Αντιδήμαρχος κα. Κιμπεζή Μαρία, ο Πρόεδρος του Βραυρωνίου κ. Ορφανός Νίκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και της ΚΔΕΜ κ. Πολίτης Γιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλλαγιάννης Κώστας και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κακαρνάκης Κώστας. Να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευαγγελίου Πάρης δεν παρεβρέθει στην εκδήλωση εξαιτίας μιας ίωσης που τον κράτησε στο κρεβάτι.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά την αρτοποιία ΔΑΡΕΜΑ για την προσφορά της ετήσιας πίτας του συλλόγου μας, τα Super Market «ΓΕΓΟΣ» και την κάβα ΜΑΡΚΟ για την προσφορά τους, αλλά και την Pizza Fan για την ευγενική χορηγία.

*Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook




Αναδημοσίευση από την επίσημη ιστοσελίδα του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου.