10/03/2015

Η ζωή μπορεί να αλλάξει με το γύρισμα μιας σελίδας στην αριστοτεχνική σπονδυλωτή ταινία «Το Τρίτο Πρόσωπο», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


«Ρώμη, Παρίσι, Νέα Υόρκη: Τρεις πόλεις – τρεις έρωτες. Η ζωή μπορεί να αλλάξει, με το γύρισμα μιας σελίδας», σε αυτή την αριστοτεχνική σπονδυλωτή ταινία, όπου οι πρωταγωνιστές, αντιμετωπίζοντας ο καθένας το δικό του προσωπικό «Γολγοθά», οδηγούνται σε μια λύτρωση, που δεν μπορούν να φανταστούν, στην ταινία «Το Τρίτο Πρόσωπο», που παρουσιάζει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», από την Πέμπτη 12, έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
(THIRD PERSON)

Προβολές: 6.45 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Πολ Χάγκις

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μίλα Κούνις, Εϊντριεν Μπρόντι, Τζέϊμς Φράνκο, Μόραν Ατίας, Μαρία Μπέλο και Κιμ Μπεϊσινγκερ.

Παρίσι: Ο Michael (Λίαμ Νίσον) είναι ένας βραβευμένος - με Πούλιντζερ – συγγραφέας, κλεισμένος σε μια σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι, προσπαθώντας να ολοκληρώσει το τελευταίο του βιβλίο. Πρόσφατα άφησε τη γυναίκα του Ελέϊν (Κιμ Μπεϊσινγκερ) και διατηρεί ένα θυελλώδη δεσμό με την Άννα, μία νεαρή δημοσιογράφο, που φιλοδοξεί να γίνει συγγραφέας.

Ρώμη: Την ίδια ώρα, ο Σκοτ (Εϊντριεν Μπρόντι), που παρουσιάζεται ως Αμερικανός επιχειρηματίας, βρίσκεται στην Ιταλία, για να κλέψει σχέδια από οίκους μόδας. Όταν επισκέπτεται ένα αμερικάνικο καφέ, προσπαθώντας να βρει κάτι οικείο για να φάει, αφού μισεί οτιδήποτε ιταλικό, θα γνωρίσει την πανέμορφη Ρομά, Μόνικα (Μόραν Ατίας). Η κόρη της Μόνικα έχει πέσει θύμα απαγωγής και τα λεφτά που έχει συγκεντρώσει (η Μόνικα), για να πληρώσει τα λύτρα, της τα κλέβουν! Ο Σκοτ δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που βλέπει και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Έτσι, ταξιδεύουν οι δυο τους, σε μια επικίνδυνη πόλη της νότιας Ιταλίας, όπου ο Σκοτ αρχίζει να υποψιάζεται, ότι έχει πέσει θύμα μιας πλεκτάνης.

Νέα Υόρκη: Η Τζούλια (Μίλα Κούνις), είναι μια πρώην ηθοποιός σαπουνόπερας, εν μέσω μιας διαμάχης υιοθεσίας με τον πρώην άντρα της – πλούσιο Νεοϋορκέζο καλλιτέχνη - Ρικ (Τζέϊμς Φράνκο), για τον εξάχρονο γιο της. Χωρίς το οικονομικό επίδομα και με τα νομικά έξοδα να την πνίγουν, έχει αναγκαστεί να πιάσει δουλειά ως καμαριέρα, στο φημισμένο ξενοδοχείο, που ήταν κάποτε συχνός πελάτης, ως ηθοποιός.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισε για φέτος, ακόμη περισσότερες προσφορές για το κοινό:

Είσοδος 5 Ευρώ για φοιτητές, ανέργους και μαθητές (έως 17 ετών).

Κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές Προβολές!