20/02/2015

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τον αρμόδιο αν. Υπουργό Υποδομών κ. Χρ. ΣΠΙΡΤΖΗ, για το ζήτημα της παρακατάθεσης των αποζημιώσεων, από τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα του Ερασίνου


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι χθες Πέμπτη, 19/2/2015 και ώρα 3:30 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Γραφείο του πρώτου Αντιπροέδρου της Βουλής, κου Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος μεσολάβησε σχετικά και τον ευχαριστούμε,  μεταξύ του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Μαρκοπούλου κ.κ. Σωτήρη Μεθενίτη και Γιώργου Καβασακάλη και του αν. Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, με αντικείμενο συζήτησης, την προώθηση της παρακατάθεσης των αποζημιώσεων, από τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα του Ερασίνου! Παρών στην συνάντηση, ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Π. Φιλίππου.

Σήμερα το μεσημέρι, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, τόσο των επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Μαρκοπούλου, όσο και των συμπολιτών μας, με Δελτίο Τύπου, για την έκβαση της συζήτησης και τα συμπεράσματα από τη χθεσινή συνάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, εκκρεμεί και θα εξεταστεί, η αναγκαιότητα ενός έκτακτου, σχετικού μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου, την ερχόμενη εβδομάδα.