18/02/2015

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη και Μαρκοπούλου, την Πέμπτη 5/2/2015 και την Παρασκευή 6/2/2015, αντίστοιχα.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος» και Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. κος Νίκος Ορφανός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Κ.Δ.Ε.Μ. κος Γιάννης Πολίτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σχέδιο Δράσης» κος Λεωνίδας Μπέης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ζωή Γιαννάκη και κος Δημήτρης Κολιαβασίλης, καθώς και ο πρώην βουλευτής κος Νίκος Καντερές, αντάλλαξαν τις θερμότερες ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.



 Ο Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η. κος Νίκος Ορφανός, ο οποίος και ανέλαβε πρόσφατα τα νέα του καθήκοντα, αφού ευχήθηκε σε όλους μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και έκανε αναφορά στις πλούσιες δραστηριότητες των μελών των Κ.Α.Π.Η, ευχαρίστησε θερμά, όλους όσοι συνέβαλαν στην ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου, διευκρινίζοντας ότι αντίστοιχες εργασίες ανακαίνισης, έχουν προγραμματιστεί και για το Κ.Α.Π.Η. στο Πόρτο Ράφτη.



Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τον κο Στέλιο Μανωλά για την χειροποίητη βιβλιοθήκη που προσέφερε δωρεάν, την καθηγήτρια Ζωγραφικής κα Ευδοκία Μεθενίτη και το τμήμα Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» για τους υπέροχους πίνακές του που στόλισαν το Κ.Α.Π.Η., την ομάδα χειροτεχνίας του Κ.Α.Π.Η. που διέθεσε ένα μέρος των εσόδων από το χριστουγεννιάτικο bazar για την ανακαίνιση του χώρου, το προσωπικό και συγκεκριμένα την Κοινωνική Λειτουργό κα Λαμπρινή Ζώη και την κα Έντη Ψωμά για την προσωπική τους εργασία, την κα Μαρία Κουλουμπή που προσέφερε την εθελοντική της βοήθεια, καθώς επίσης και όλους όσοι συνεισέφεραν με τον τρόπο τους, προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.