05/01/2015

Η ξέφρενη κωμική περιπέτεια "Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ" στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου "Άρτεμις"


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και παρουσιάζει τη ξέφρενη κωμική περιπέτεια «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ», από την Πέμπτη 8, έως και την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015.

Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ
(Night at the Museum: Secret of the Tomb)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Σον Λέβι

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Όουεν Ουίλσον, Ρόμπιν Ουίλιαμς, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ρέμπελ Ουίλσον.

Ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη και περιπετειώδη «Νύχτα στο Μουσείο»! Ο Μπεν Στίλερ, παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατελείωτο, κινηματογραφικό μεταμεσονύκτιο χάος, στην τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών, «Μια Νύχτα στο Μουσείο».

Όταν η μαγεία η οποία «ξυπνά» τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους, ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας, να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί, πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα; Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν και Ρίκι Ζερβέ θα έρθουν κοντά, μέσα από τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που εξασφάλισε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), και φέτος για το κοινό: Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλή Χρονιά!