05/01/2015

Η θεατρική παράσταση «Ασκήσεις Ύφους», για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7 το απόγευμα, η θεατρική ομάδα Πόρτο Ράφτη του Κώστα Καστανά, παρουσιάζει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, το έργο «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΦΟΥΣ» του Ραιημόν Κενώ, για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη.

Η πρόσκληση απευθύνεται πρωτίστως στα μέλη των ΚΑΠΗ, αλλά ευπρόσδεκτος είναι και κάθε πολίτης που θέλει να παρακολουθήσει την παράσταση. Καθώς προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη των ΚΑΠΗ, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους, ενημερώνοντας την Κοινωνική Λειτουργό του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, κα Λαμπρινή Ζώη, στα τηλ: 22990-22579 και 22990-22665, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο εξυπηρέτησής τους, στην μετακίνησή τους με πούλμαν.

Οι «Ασκήσεις Ύφους», ένα από τα πιο διασκεδαστικά και σίγουρα το πιο πρωτότυπο βιβλίο στην ιστορία της  Παγκόσμιας Λογοτεχνίας.

Το έργο αναφέρεται σε ένα κωμικό συμβάν που διαδραματίζεται σε ένα Παρισινό λεωφορείο μιαν ώρα αιχμής, ιδωμένο με  38 διαφορετικούς τρόπους. Με ζωντανή γαλλική μουσική πιάνου, συμμετέχουν  23 μέλη της θεατρικής ομάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.