30/01/2015

Έγκριση παρακατάθεσης των αποζημιώσεων για την Απαλλοτρίωση του Ερασίνου, από τους τ. Υπουργούς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κους Κων/νο Σκρέκα και Οδ. Κωνσταντινόπουλο!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι υπεγράφη η έγκριση ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2015, για την καταβολή αποζημιώσεων στους δικαιούχους ιδιοκτήτες, από την αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων, για την διευθέτηση του ρέματος Ερασίνου, ποσού ύψους 20,8 εκατομμυρίων Ευρώ!

Επισυναπτόμενη, μπορείτε να δείτε την σχετική απόφαση της Δ/νσης Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, υπογεγραμμένη από τους, μέχρι πρότινος, Υπουργό Ανάπτυξης κο Κων/νο Σκρέκα και Υφυπουργό κο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, και είχε προηγηθεί η υπογραφή απ’ τον Υπουργό Υποδομών κο Μ. Χρυσοχοίδη.

Για την παρακατάθεση των χρημάτων στους δικαιούχους ιδιοκτήτες στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αναμένεται η τέταρτη και τελευταία υπογραφή, από τον αρμόδιο Υπουργό της νέας Κυβέρνησης.
Καθώς πιστεύουμε, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος παρακώλυσης της διαδικασίας, σύντομα αναμένουμε να μπει τέλος στην πολυετή ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται.