22/01/2015

Κάλεσμα προσφοράς βιβλίων, για την ενίσχυση συγκρότησης βιβλιοθήκης ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 32
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ:  21-01-2015
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩN
 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
 «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Στα πλαίσια της διαρκούς κοινωνικής του ευαισθησίας, αλλά και ιδιαίτερης αγάπης στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», προτίθεται να συγκροτήσει άμεσα δανειστικές βιβλιοθήκες στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Μαρκοπούλου.

Δεκάδες επιστημονικές νευρολογικές έρευνες αποδίδουν στην ενασχόληση με το διάβασμα και σε άλλες πνευματικές δραστηριότητες, την ενίσχυση της μνήμης και πιθανώς, προλαμβάνουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Επιπλέον θεωρούμε, ότι η άμεση πρόσβαση των μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, σε τίτλους βιβλίων εντός των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας, μπορεί να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον τους για την ίδια τη ζωή και να εμπνεύσει μάλιστα, νέα θέματα συζήτησης και δημιουργικού χρόνου.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία που διακρίνει τους συμπολίτες μας και τους επαγγελματίες του χώρου του βιβλίου, σας απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα προσφοράς καινούργιων και μεταχειρισμένων τίτλων, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για την ενίσχυση της συγκρότησης βιβλιοθήκης στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας.

Για τις δωρεές σας, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά και ώρες 13:00-15:00, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου και τηλεφωνικά στην κα Δέσποινα Σταυρουλάκη, στο τηλ. 22990-20197.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση και πίστη στη δύναμη της προσφοράς σας, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
  
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡ. ΟΡΦΑΝΟΣ