19/01/2015

Και νέοι αθλητές στις Ιστιοσανίδες με τον ΙΟΠΟΡ



Ο Ι.Ο.ΠΟ.Ρ με το ξεκίνημα της νέας χρονίας έχει την τιμή να ανακοινώσει τις μεταγραφές των παρακάτω αθλητών αγωνιστικής ιστιοσανίδας και να τους καλωσορίσει στο δυναμικό του ομίλου.

Πρόκειται για τους :

Γεώργιος Γιγίνη, Ιωάννης Καρβουνιάρης,  Δημήτρης Νικολαίδης, Νικόλαος Συρρίγος , Λεωνίδας Φειδάκης, Ιωάννα Σίρτη, Γεώργιος Κωνσταντής, Σταύρος Δεβεσιάδης, Κωνσταντίνα Κονταρίνη, Πέτρος Κονταρίνης, Φαίδων Δούκας.

Στην παραπάνω ομάδα έχουν ενσωματωθεί η πολυνίκης αθλήτρια του Ι.Ο.ΠΟ.Ρ στα OPTIMIST Μαρίτα Αγγελοπούλου καθώς και οι προηγηθέντες Κρόπιτ και Παπανικολάου.

Ο Ι.Ο.ΠΟ.Ρ με την ένταξη των παραπάνω αθλητών εγκαινιάζει και προσθέτει δίπλα στις υπάρχουσες καηγορίες OPTIMIST/LASER/420/470/49er που λειτουργούν στον όμιλο, δυο νέες κατηγορίες αγωνιστικού windsurfing, την κατηγορία BIG TECHNO και την ολυμπιακή κατηγορία  RS-X, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους μικρούς αθλητές των OPTIMIST να συνεχίσουν την ιστιοπλοία αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα.

 Προπονητές θα είναι οι καταξιωμένοι στο χώρο του WINDSURFING σε παγκόσμιο επίπεδο Άκης Χρυσοχού, Γιώργος Φράγκος και ο Νίκος Σκόρδος.

 Ο έφορος της ομάδας κ. Στάτος Τηνιακός και το Δ.Σ. καλωσορίζουν τους αθλητές και τους εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία, καλούς αγώνες και επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.