09/12/2014

Οι ξεκαρδιστικοί «Πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης» και η νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Μαγεία στο Σεληνόφως», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Οι ξεκαρδιστικοί «Πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης», σε μεταγλωττισμένη έκδοση για μικρούς και μεγάλους και η νέα ταινία του μοναδικού Γούντι Άλεν «Μαγεία στο Σεληνόφως», θα προβάλλονται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»., από την Πέμπτη 11, έως και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014.




Οι Πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης (μεταγλ.)
Penguins of Madagascar

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Έρικ Ντάρνελ, Σάιμον Τζέι Σμιθ

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αργύρης Παυλίδης, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμούλης, Δημήτρης Μαρίζας, Γιάννης Δρίτσας, Στεφανία Φιλιάδη, Φοίβος Ριμένας, Κώστας Αποστολίδης, Νότης Παρασκευόπουλος, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Ροζαλία Παπαιωάννου, Μελίνα Χατζηγεωργίου.

Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν με τη δικιά τους ταινία!

Στην ταινία «Οι Πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης», θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ξεκαρδιστικών, μυστηριωδών πουλιών της παγκόσμιας κατασκοπίας. Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, το Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας Απόρρητος (δεν μπορούμε να σας πούμε το όνομα του, γιατί τότε… ξέρετε) προκειμένου να σταματήσουν τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν καταστρέψει τον κόσμο.





Μαγεία στο Σεληνόφως
Magic in the Moonlight

Προβολές: 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Κόλιν Φερθ, Μάρσα Γκέι Χάρντεν, Τζάκι Ουίβερ, Χάμις Λινκλέιτερ, Αϊλίν Άτκινς.


Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’20 και το καλοκαίρι στη Γαλλική Ριβιέρα είναι «καυτό». Ένας Εγγλέζος ξαφνικά καταφθάνει, όχι ως ένας απλός παραθεριστής, αλλά ως ο άνθρωπος που του έχει ανατεθεί να διεισδύσει και να διαλευκάνει μια απάτη. Ανάμεσα στις αριστοκρατικές επαύλεις, τα μικρά τζαζ μπαρ και τις ατέλειωτες αμμουδιές της Κυανής Ακτής, ο Γούντι Άλεν πλέκει την απολαυστική ιστορία του. Η Έμμα Στόουν (Οι Υπηρέτριες) και ο Κόλιν Φερθ (ο Λόγος του Βασιλιά) πρωταγωνιστούν στη ξεχωριστή αυτή ρομαντική κωμωδία.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που εξασφάλισε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), και φέτος για το κοινό: Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



Καλές Προβολές!