16/12/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ν. ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ»

   
Αγαπητέ κ. Ζαγοριανάκο,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά, για την κοινωνική σας ευαισθησία και την προσφορά σας προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη! Η αξιέπαινη διπλή κίνησή σας, να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στον Δήμο μας, τόσο τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όσο και πλαστικά καπάκια, στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, για την στήριξη των παιδιών με κινητικά προβλήματα, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας!

Για μία ακόμη φορά, καταφέρνετε να κερδίσετε τον θαυμασμό μας, καθώς πιστοί στην υπόσχεση που μας δώσατε πριν έναν περίπου χρόνο, συνεχίζετε να συλλέγετε πλαστικά καπάκια, προκειμένου όλοι μαζί να προσφέρουμε στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Για τρίτη φορά, σε διάστημα ενός περίπου έτους, είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή να δεχτούμε από εσάς μία μεγάλη δόση αγάπης και αλληλεγγύης!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους μαθητές και μαθήτριες Κέλλυ, Ιουλία, Νίκο και Γιώργο, που εκπροσώπησαν την Σχολική Μονάδα σας, καθώς επίσης και τον καθηγητή τους κο Δανιήλ Τζάφο, που μας παρέδωσαν την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014, 11.780 καπάκια, καθώς επίσης και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Καθώς γνωρίζετε πλέον τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, πρέπει να ξέρετε πως ο συνολικός αριθμός των οικογενειών, που έχουν ενισχυθεί μέσω του Κ.Π., έχει φτάσει τις 257! Όπως αντιλαμβάνεστε, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται, προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με  εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και αυστηρά κριτήρια, τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται. Χάρη στην βοήθεια απλών πολιτών, εταιρειών και φορέων, έχουμε καταφέρει να στηρίξουμε μέσα σε τρία χρόνια, περίπου 1000 συμπολίτες μας!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά σας και σας συγχαίρουμε, καθώς αποτελείτε και εσείς έναν δυνατό «κρίκο» της μεγάλης αλυσίδας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, όμορφα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με πρόοδο και επιτυχίες!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας
Μαρία Κιμπιζή