11/12/2014

Ημερίδα "ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΠΕΚΟ"



ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΝΤΑΞΗ
ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ




Μιχαλακοπούλου 44, Ιλίσια, Τ.Κ 115 28, τηλ. 210 – 7223933
Πληρ: κα Νέλλη Καλαποθαράκου, e-mail: Advcons7@gmail.com www.topekoergasia.gr



Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερωτική Ημερίδα για
Τοπικές Επιχειρήσεις, Φορείς & Ωφελούμενους με θέμα
«ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΠΕΚΟ»
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 14:00 μμ
στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΟ προσκαλούν τις τοπικές επιχειρήσεις, φορείς και ωφελουμένους του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟσε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Επιχορήγηση Τοπικών Επιχειρήσεων μέσω ΤΟΠΕΚΟ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 μμ στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Δ/νση Πλατεία Δημοσθένους - Σωτηρίου 1, Μαρκόπουλο, 2ος όροφος).
Στόχος είναι η ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων, των φορέων, αλλά και των ωφελούμενων για τα νέα προγράμματα επιχορήγησης επιχειρήσεων που είναι ενεργά αυτήν την περίοδο μέσω ΟΑΕΔ. Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής».  
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας κ. Μαρία Κιμπιζήενώ ομιλητές θα είναι εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ και η κα Ν. Καλαποθαράκου, εκπρόσωπος της ADVANCED CONSULTANTS.
Στο έργο «Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής» έχουν εκπαιδευτεί συνολικά 82 ωφελούμενοι. Σκοπός του έργου είναι είτε να τους τοποθετήσει σε θέσεις μισθωτής εργασίας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις, είτε να κάνουν σύσταση νέων ατομικών επιχειρήσεων, αλλά και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.topekoergasia.gr.


Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΚΟ υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: “Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής”, η οποία εντάσσεται στη δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο (ΕΚΤ).