12/12/2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, διοργανώνει και σας προσκαλεί, σε μία σειρά Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους. Οι Άγιες αυτές Ημέρες, αποτελούν την καλύτερη αφορμή, για να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να απολαύσουμε τις δημοτικές αυτές εκδηλώσεις.



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 7.00 μ.μ. 

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (οδός Παπαβασιλείου 34).

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν τα έργα του πρώτου τριμήνου, των Τμημάτων Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με θεματική ενότητα, την προσωπογραφία, σε σχέδια με μολύβι, κάρβουνο και μεικτή τεχνική. 

Τα Παιδικά Τμήματα θα στολίσουν το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, με τις χριστουγεννιάτικες γιορτινές δημιουργίες τους.

Προσκαλούμε τους μαθητές της Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, να συμμετάσχουν και εκείνοι, με τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές ή κατασκευές. Για τη συμμετοχή τους, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι εκπαιδευτικοί - υπεύθυνοι των τάξεων, μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού κα Μαρία Κιμπιζή στο τηλ. 6977 786089 ή στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Μαρκοπούλου, στον κ. Δήμο Μπάτρη, στο τηλ. 22990 20104.

Η Χριστουγεννιάτικη Παρουσίαση των Τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού συμπίπτει με τη συμπλήρωση τριών (3) χρόνων λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, το οποίο, με την αφοσιωμένη δουλειά της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τις ανιδιοτελείς προσφορές ιδιωτών, σχολείων, φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής, ξεκίνησε πρώτο στην Ανατολική Αττική και συνεχίζει να υποστηρίζει 257 (!) οικογένειες συμπολιτών μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα για προσφορά συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, συνδυάζοντας τον πολιτισμό με την αλληλεγγύη.




ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ.

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014ώρα 11 π.μ.

Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Η Χορωδία των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη και η Παιδική Χορωδία του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με μαέστρο την κα Στέλλα Πετούρη, η Χορωδία του Γυμνασίου Μαρκοπούλου, με μαέστρο την κα Μαρία Μουσέτη και η «Χορωδία της Βραυρωνίας – Αρτέμιδος» του «Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και Φιλανθρωπικός», φοράνε τα γιορτινά τους και ενώνουν τις φωνές τους, σε μία μοναδική εκδήλωση!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλούμε όλους τους δημότες, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν στον χώρο της εκδήλωσης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και παιχνίδια, που θα προσφερθούν στα παιδιά – μέλη ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.




ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 12 μ.

Στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Όλοι μαζί θα στολίσουμε με ευχές αγάπης και ελπίδας, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

Μαζί μας θα είναι φυσικά ο Άγιος Βασίλης, που θα ακούσει τις ευχές μας και όλοι μαζί θα διασκεδάσουμε παρέα με εορταστικά τραγούδια! Χιλιάδες μπαλόνια, ατελείωτο κέφι, μουσική με DJ, face painting και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Το Δέντρο μας θα στολίσουν όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», καθώς επίσης και τα παιδιά των Σχολείων του Δήμου Μαρκοπούλου, προσθέτοντας το καθένα τη δική του ξεχωριστή ευχή. 
Μάλιστα, οι τέσσερις (4) καλύτερες ζωγραφιές-ευχές, θα τυπωθούν σε μέγεθος αφίσας και μία (1) από αυτές, θα διακοσμήσει την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δήμου μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Διοργάνωση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου.




ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 7 μ.μ.

Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Την Φιλαρμονική θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Γάσπαρης Μαμμάς, σε ένα όμορφο μουσικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Αρχιμουσικού Γεωργίου Αλλαγιάννη, ο οποίος μέσα σε 32 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1969 έως το 2001, που ήταν Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, δίδαξε περίπου 250 παιδιά και έδωσε πάνω από 100 συναυλίες στο Μαρκόπουλο και αρκετές στις γύρω περιοχές. Στην μνήμη του θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Σας περιμένουμε όλους!