07/11/2014

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ


Η Δημοτική Αρχή Μαρκοπούλου, εκφράζει εκ βάθους καρδιάς, την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του Δημοτικού Συμβούλου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», πρώην Αντιδημάρχου, συναδέλφου, φίλου και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Κώστα Μαγγανά. 

Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου τόσο ζωντανού, δραστήριου, χαμογελαστού, γεμάτου όρεξη να προσφέρει και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις.
Η απώλειά του, έχει στοιχίσει σε όλους μας.

Ευχόμαστε ειλικρινά, ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του αποθανόντος, του δικού μας ανθρώπου, του Κώστα που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές μας!

Θεωρώντας ότι η ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ήταν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Κώστα Μαγγανά, η οικογένειά του, παρακαλεί στην μνήμη του, αντί στεφάνου, να προσφέρει όποιος επιθυμεί χρηματικό ποσό στην είσοδο του Ιερού Ναού, την ημέρα της τελετής, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Κώστα, αναπαύσου εν ειρήνη!


ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.