14/11/2014

ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ!



Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, στα πλαίσια του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», διοργανώνει χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ζωγραφικής και καλεί όλους τους μικρούς μας φίλους που συμμετέχουν στα τμήματα «Αθλητισμού και Πολιτισμού» του Δήμου, να μας στείλουν τις πιο όμορφες και γλυκιές Χριστουγεννιάτικες ιδέες για ευχές!

Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, είναι η καλύτερη αφορμή για να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, να ζωγραφίσουμε, να σχεδιάσουμε και να σκιτσάρουμε τις ευχές μας, για έναν πιο όμορφο κόσμο.

Για τη ζωγραφιά σας, μπορείτε να επιλέξετε όποιο υλικό θέλετε: νερομπογιές, ξυλομπογιές, μολύβι, κολάζ. «Κάντε» την ευχή σας σε χαρτί μεγέθους Α4 ή ζωγραφίστε την έτοιμη φόρμα με το αστέρι, που θα γίνει στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου. Μην ξεχάσετε να γράψετε στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς σας, το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνο σας - γονέα και παιδιού-.

Αφού ολοκληρώσετε την ευχή σας, μπορείτε είτε να τη στείλετε μέσω email στο: vravronios@markopoulo.gr, ή να την παραδώσετε στο Γραφείο του Βραυρωνίου (τελευταίο γραφείο στον 2ο όροφο του Δημαρχείου), είτε τέλος, να την παραδώσετε στον υπεύθυνο του τμήματος «Αθλητισμός και πολιτισμός» που συμμετέχετε μέχρι και την Τετάρτη, 10/12/2014.

Όλες τις ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν, θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς με αυτές θα στολιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Οι τέσσερις (4) καλύτερες ζωγραφιές θα τυπωθούν σε μέγεθος αφίσας και μία (1) από αυτές, θα στολίσει την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 22990 – 20197.