10/10/2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, δεδομένης της γενικότερης ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα με την υποχρηματοδότηση, του ιδιαίτερα ευαίσθητου τομέα της Παιδείας, η οποία προκαλεί σημαντικά προβλήματα, στην ομαλή λειτουργία των Σχολείων μας, υπονομεύοντας την σωστή μόρφωση των παιδιών μας, θεωρεί ουσιαστικά και πολιτικά σκόπιμο, να προτείνει σε όλους μας, την άμεση προετοιμασία για την πραγματοποίηση κινητοποίησης στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, με προτεινόμενη ημερομηνία, την Παρασκευή, 24η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ.

Σε αυτόν τον αγώνα, προσκαλούμε ως βασικούς και κρίσιμους συμμέτοχους, συμπαραστάτες και αρωγούς, όλους τους διδάσκοντες, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, συλλόγους, κλπ.

Αυτονόητη προσπάθεια και βασικό μέλημα όλων μας, θα πρέπει να είναι, συμμέτοχοι στον αγώνα αυτό, να υπάρξουν οπωσδήποτε και άλλοι, όσο το δυνατόν περισσότεροι Δήμοι της Αν. Αττικής.

Αυτονόητη προτεραιότητα όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ. Μόνο ενωμένοι, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το καλύτερο, για την εκπαίδευση και το μέλλον των παιδιών μας!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.