05/09/2014

Το σύνολο των αιτήσεων των δημοτών για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, κατάφερε να καλύψει το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, ταυτοχρόνως με νέο ρεκόρ επιδοτούμενων θέσεων, μέσω του ΕΣΠΑ!



Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Κεντρική Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου, ΤΚ 19003
Τηλ. 22990-20124, 20178
Email: vravronios@markopoulo.gr
           www.facebook.com/NpddVravronios
   

                                                                                       ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 5-9-2014


Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, με μεγάλη υπερηφάνεια σας ενημερώνει, ότι κατάφερε να καλύψει το σύνολο των αιτήσεων (100%) που υποβλήθηκαν από συμπολίτες μας, για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, για 2η συνεχή χρονιά!

Η εξαιρετική όμως επιτυχία, είναι ότι κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε εκατόν είκοσι έξι (126) πλήρως επιδοτούμενες θέσεις παιδιών, μέσω της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) πρόγραμμα το οποίο ανήκει στο ΕΣΠΑ, αριθμός αναλογικά (και σε κάποιες περιπτώσεις και σε απόλυτο νούμερο!) μεγαλύτερος από όλους τους άλλους Δήμους της Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι είναι πολυπληθέστεροι από τον δικό μας!

Να αναφέρουμε εδώ, ότι το περασμένο έτος, εξασφαλίσθηκε ο αριθμός των εκατό ένα (101) θέσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Οπότε μιλάμε για μια αύξηση επιδοτούμενων θέσεων, της τάξεως του 25% !

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται μεθοδικά, τόσο από το διοικητικό προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», των υπευθύνων και του συνόλου του προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, όσο και της Δημοτικής Αρχής, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες οικονομικές συνθήκες.



Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

Σπυρίδων Σταμ. Δράκος