03/09/2014

Εκδήλωση από το "ΠΟΤΑΜΙ"


Σεβαστουπόλεως 22, Αθήνα
τηλ. 210 7470100
fax  210 7470115
e-mail: info@topotami.gr


Μπορεί να υπάρξει πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν; Να βγω εγώ, να βγεις εσύ, να βγούμε πολλοί, να γίνουμε ένα ΠΟΤΑΜΙ που θα αλλάξει την Ελλάδα;  

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα ,και φυσικά και από την περιοχή μας , συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση που βιώνουμε , έχει ισχυρά στοιχεία παραλογισμού. Και ενώ διαφαίνεται σε επίπεδο κοινωνίας η βούληση να βγούμε από τον φαύλο κύκλο , οι πολιτικές δυνάμεις που πρωταγωνιστούσαν τα προηγούμενα χρόνια αδυνατούν να εκφράσουν αυτό το αίτημα. Αυτοί που οδήγησαν την χώρα , στο σημερινό της αδιέξοδο δεν μπορούν να της δώσουν νέα ορμή. Πρέπει να υπάρξει γρήγορα, πράξη-δράση-αποτέλεσμα! 

Απέναντι στις δυνάμεις της αδράνειας πρέπει να αντιταχθούν ισχυρότερες δυνάμεις που βασίζονται στην κοινή λογική. Να μπουν στο προσκήνιο των εξελίξεων άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά, άνθρωποι που δουλεύουν, σχεδιάζουν και παράγουν, δημιουργώντας την νέα σύνθεση που έχει στόχο να  αλλάξουμε τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα. 

Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει ανάγκη να δοθεί βαρύτητα και στα τοπικά ζητήματα, ζητήματα που  δεν απαιτείται απλά να επιλυθούν, αλλά να επιλυθούν ΣΩΣΤΑ. 

Στην πολιτική όπως και στην ζωή σημασία έχει να συζητάς με όλους όσους έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσένα , πέρα από κομματικά στεγανά, με μόνη προϋπόθεση να έχουν στο DNA τους το διάλογο και τη συνεργασία. 

Ξεκινάμε ! Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Μαρκόπουλο, στην αίθουσα "Ν & Κ Μεθενίτη" του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου ΑΡΤΕΜΙΣ, διεύθυνση Ι.Α.Γιαννάκη 1 (πίσω από την εκκλησία στη κεντρική πλατεία). 


Ομάδα εθελοντών Σπάτων Αρτέμιδος , Μαρκόπουλου Μεσογείων