07/07/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΝΤ


Αγαπητέ κ. Διακαντώνη,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αξιόλογη προσφορά σας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και να σας συγχαρούμε για το μουσικό μεράκι που σας διακατέχει. Το γεγονός ότι τα χρήματα για την αγορά των ειδών πρώτης ανάγκης που προσφέρατε προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, προέρχονται από τη διανομή ενός μουσικού δίσκου με δικά σας τραγούδια, κάνει ακόμη πιο συγκινητική την προσφορά σας!

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της «ΤΝΤ» που συμμετείχαν στην δράση και ειδικότερα εσάς, την Αθηνά, τον Θοδωρή, τη Γεωργία, τον Χρήστο, την Ειρήνη και τον Τάσο, που μετατρέψατε την αγάπη σας για τη μουσική, σε μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλους τις ευχαριστίες μας!

Συγκεκριμένα, λάβαμε από εσάς την Παρασκευή, 27 Ιουνίου, τα εξής:
  • 40 τεμάχια λάδι των 20 λίτρων
  • 150 τεμάχια ζάχαρη
  • 150 τεμάχια αλεύρι
  • 180 τεμάχια χυμό ντομάτας.
Η αξιέπαινη προσφορά σας αποτελεί μία πολύ σημαντική στήριξη προς τους συμπολίτες μας, τους οποίους ο Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζει σταθερά μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, από τις 17 Δεκεμβρίου 2011, προσφέροντας βοήθεια σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, σε μηνιαία βάση, σε εβδομήντα (70) οικογένειες.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά σας και σας ευχόμαστε να είστε το ίδιο δημιουργικοί και στο μέλλον, τόσο στη μουσική, όσο στην εργασία σας και στη ζωή γενικότερα!

Καλό Καλοκαίρι!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας 
Μαρία Κιμπιζή